Το Studio μας λειτουργεί αδιάλλειπτα από το 2001

 

Είναι η φυσική συνέχεια του NyTrends® Art Studio που έδρευε στο Lower Manhattan την δεκαετία του ’90. Το 2001 μεταφέρθηκε αύτανδρο και ενσωματώθηκε στην H.E.A.T Hair Extensions Aris Trading ltd, την μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών remy human hair & accessories στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας έτσι παροχή άριστων υπηρεσιών μαζί με δυνατότητα αγορών των καλύτερων προϊόντων στην αγορά των hair extensions.

Στο studio μας χρησιμοποιούμε μόνον επιλεγμένα προϊόντα από 100% remy human hair και συλλέγουμε εξαιρετικές ποικιλίες μαλλιών από όλον τον κόσμο προσφέροντας στις πελάτισσές μας εντυπωσιακά αποτελέσματα ανώτερης αισθητικής.

Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές παροχής έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε και την πιο απαιτητική πελάτισσα. Ακολουθούμε με συνέπεια τις εξελίξεις και παρακολουθούμε εντατικά τα νέα trends από Ευρώπη και Αμερική, πιστοί στην παράδοση που δημιουργήσαμε πριν από 25 χρόνια.

To studio μας επίσης λειτουργεί και ως χώρος συμβουλευτικής καθοδήγησης των νέων hair extension artists που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον δημιουργικό χώρο των hair extensions. Η πολυετής πείρα μας μας καθιστά πολύτιμους αρωγούς σε αυτήν τους την προσπάθεια και η επιθυμία μας για ολοένα αρτιότερα αποτελέσματα και ασφαλέστερες μεθόδους εφαρμογής, μας χρήζει ιδανικούς συμβούλους για τους νεότερους επαγγελματίες.

 

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα10:00-18:00
  • Τρίτη10:00-18:00
  • Τετάρτη10:00-18:00
  • Πέμπτη10:00-18:00
  • Παρασκευή10:00-18:00
  • Σάββατο10:00-18:00
  • Κυριακή Κλειστά

Ποίοι Είμαστε

Το Art Studio H.E.A.T Hair Extensions Aris Trading παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών του και φροντίζει πάντα να είναι ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες αλλαγές, προκειμένου οι πελάτες να είναι πάντα ικανοποιημένοι!