Το Studio μας λειτουργεί αδιάλλειπτα από το 2001.

 

 

Είναι η φυσική συνέχεια του NyTrends® Art Studio που έδρευε στο Lower Manhattan από το 1997.
Το 2001 μεταφέρθηκε αύτανδρο και ενσωματώθηκε στην H.E.A.T Hair Extensions Aris Trading ltd, την μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών remy human hair & accessories στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας έτσι παροχή άριστων υπηρεσιών μαζί με δυνατότητα αγορών των καλύτερων προϊόντων στην αγορά των Hair Extensions.

Το 2004 ξεκινάει επίσημα η συνεργασία μας με την ιταλική την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία παροχής Hair Extensions.  Εκπαιδευόμαστε στην Νάπολη της Ιταλίας και τo Studio μας προσαρμόζεται στην ιταλική τεχνική τοποθέτησης extensions που θεωρείται η πιο “φίνα” και λεπτομερής στον κόσμο. Έκτοτε η μας προτείνει ανεπιφύλακτα σε όσες επιθυμούν Προσθετική Μαλλιών στην Ελλάδα αλλά και σε όσους hair artists θέλουν να εκπαιδευτούν ή να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της σε τιμές Ιταλίας.

 

Στο Studio μας χρησιμοποιούμε μόνον επιλεγμένα προϊόντα της  από 100% remy human hair. Επίσης συλλέγουμε εξαιρετικές ποικιλίες μαλλιών από όλον τον κόσμο προσφέροντας στις πελάτισσές μας εντυπωσιακά αποτελέσματα ανώτερης αισθητικής.

 

Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε και την πιο απαιτητική πελάτισσα. Ακολουθούμε με συνέπεια τις εξελίξεις και παρακολουθούμε εντατικά τα νέα trends από Ευρώπη και Αμερική, πιστοί στην παράδοση που δημιουργήσαμε πριν από 25 χρόνια.

H.E.A.T team

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα10:00-18:00
  • Τρίτη10:00-18:00
  • Τετάρτη10:00-18:00
  • Πέμπτη10:00-18:00
  • Παρασκευή10:00-18:00
  • Σάββατο10:00-18:00
  • Κυριακή Κλειστά

Ποίοι Είμαστε

Το Art Studio H.E.A.T Hair Extensions Aris Trading παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των πελατών του και φροντίζει πάντα να είναι ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες αλλαγές, προκειμένου οι πελάτες να είναι πάντα ικανοποιημένοι!